Ezzel a recepttel tuti népszerű lesz minden összejövetel nálad! 
Megszámolni se tudom, hogy hányszor készítettem már el, szinte már könyörögnek a barátaim amikor nálam tartunk valamit. "Hé, Daisy! Remélem megint elkészíted azt a lepényt.. Ugye lesz megint a lepénykenyeredből?"  

A recept tökéletesen működik előre elkészített pizzatésztával is, szóval használd nyugodtan! (Lustább napokon, vagy amikor rohannom kell én is gyakran választom ezt az opciót ilyenkor.) 
Szóval hajrá, biztosra veszem, hogy ez mindenkinek ízleni fog. 

Hozzávalók:

  • Háromnegyed csésze szőlőparadicsom. 
  • Negyed csésze kalamata olajbogyó.
  • Negyed csésze articsókaszív.
  • Negyed csésze sült pirospaprika.
  • Pár gerezd fokhagyma.
  • Egy teáskanál lime lé.
  • Kettő teáskanál friss petrezselyem. 
  • Egy evőkanál olívaolaj.
  • Egy-két uncia feta. 

Az elkészítés:

  • Egy tálba beledobálom a félbevágott paradicsomokat, olajbogyókat, articsókákat, és sült pirospaprikákat. A fokhagymát vékonyra vágom, és mehet a többi zöldség közé. Ráöntöm végül a limenak a levét, és a petrezselymet. 
  • A sütőt elkezdem előmelegíteni 450˚-ra. A már kész tésztát kinyújtom, téglalap alakúra, és egy kiolajozott tepsire húzom. 
  • A tepsin lévő tésztát az olívaolajjal elkezdem átmasszírozni, ha ez megvan akkor egyenletesen rászórom a zöldségeket és a fetát. 
  • Körülbelül 12-15 percig sütöm, amíg a héja ropogós nem lesz. Ha már látod rajta, hogy elkészült ideje kivenni, és felvágni!